Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kapsarullisupp

Argitoidud

Kapsarullisupp

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Eriti mugav moodus kapsarulle süüa! Pane kõik kapsarulli ained ühte patta ja keeda supiks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Porgand
1 tk Sibul
3 tk Küüslauguküüs
0.5 tk Peakapsas (ca 500g)
400 g Veiseliha
1 spl Rapsiõli
1.5 l Kanapuljong või vesi
1 purk Tükeldatud tomatid (400g)
1.5 dl Pikateraline riis
1 tl Jahvatatud paprika
1 tk Loorberileht
1 spl Sool
1 tl Suhkur
1 spl Worcesteri kaste
1 tl Valge veini äädikas
Hakitud petersell serveerimiseks
1. Koori porgandid ja lõika kuubikuteks. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Haki kapsas.

2. Pruunista hakkliha poti põhjas õlis, lisa porgand ja sibul ning hauta 5 minutit. Lisa küüslauk, kapsas, konservtomatid ja puljong. Lisa jahvatatud paprika, loorberileht, sool (kui puljong on soolata) ja suhkur.

3. Kuumuta supp keemiseni, alanda kuumust ja hauta 20 minutit, kuni riis ja kapsas on pehmed. Maitsesta worcesteri kastme, äädika ning vajadusel ka veel suhkru, soola ja pipraga. Serveeri hakitud peterselliga.

KOMMENTAARID

Marii 14.nov 2018 03:09
Meil nimetatakse seda toitu "laisa inimese kapsarullid". Pigem hautis kui supp.
Mari 26.okt 2018 10:52
Toit oli maitsev, aga palun, ärge nimetage seda supiks. Koguseid täpselt järgides tuli sellest hautis.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga