Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Koorekastmes küpsenud kana päikesekuivatatud tomatitega

Argitoidud

Koorekastmes küpsenud kana päikesekuivatatud tomatitega

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Koduselt maitsev roog valmib üsna lihtsalt ja kiiresti. Väikese vürtsiga kooreses kastmes annavad maitset päikesekuivatatud tomatid. Kasuta roas nahata kanakintse. Kas viimased on kondita või ilma, see on juba maitse küsimus.  

40-60 min

20 minutit + 20-25 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
8 tk Nahata kanakints
3 spl Või
3 tk Küüslauguküüs
Tšillihelbed näpuotsaga
1 dl Vahu- või köögikoor
0.75 dl Päikesekuivatatud tomatid
0.5 dl Riivjuust
0.25 tl Kuivatatud pune
0.25 tl Kuivatatud basiilik
Sool
Must pipar
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Maitsesta kanakintsud soola ja pipraga. Pruunista kanatükid pannil 2 sl võis. Pane ahjuvormi.

2. Kuumuta pannil ülejäänud võis läbi hakitud küüslauk ja tšillihelbed. Lisa koor, 2 dl vett, tükeldatud päikesekuivatatud tomatid, riivjuust ja kuivatatud ürdid. Kuumuta keemiseni, alanda kuumus ja hauta 3-5 minutit, kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola ja pipraga.

3. Vala kaste ahjuvormi. Pane vorm ahju ja küpseta 20-25 minutit. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.

KOMMENTAARID

preilna 23.jaan 2019 21:41
Ülimaitsev, jääb kindlasti minu lemmikutesse :)
preilna 23.jaan 2019 21:41
Ülimaitsev, jääb kindlasti minu lemmikutesse :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat

Segasalatid
Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat