Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hautatud oad või herned hakklihaga

Argitoidud

Hautatud oad või herned hakklihaga

Mari Vanaema kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Ühepajatoit. Hautatud herned või oad hakkliha ja porgandiga.

üle 60 min

90

Retsept
portsjonile
2 klaasi kuivi herneid või ube
250-300 gr. hakkliha
2 sibulat
1 väike küüslauguküüs
1 porgand
2-3 tomatit või 1 spl. tomatipüreed
majoraan
pune
piparrohi
petersellilehed
sool
vesi
Herned või oad eelnevalt leotada ja keeta poolpehmeks. Hakkliha pruunistada koos sibula ja porgandiga, segada kaunviljadega ning hautada pehmeks. Sool, tomatid ja maitseained lisada koos lihaga. Valmistoidule puistada peenekshakitud petersellilehti.
 
 

Märksõnad

marioadhautatud

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes