Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Demerara-soolalõhe

Argitoidud

Demerara-soolalõhe

DanSukker
PrindiSoovita sõbrale
Lihtne lõhe soolamine.

kuni 20 min

Retsept
1/2 dl Demerara suhkrut
1/2 dl soola
10 purustatud valge pipra tera
3-4 dl värsket jämedalt hakitud tilli
1 lõhefilee
Puhasta ja kuivata lõhefilee. Sega kokku sool, suhkur ja pipar ning hõõru segu fileele. Kata madalaservalise nõu põhi tilliga. Tõsta filee nõusse (nahk allpool). Kata filee ülejäänud tilliga.
Kata nõu kilega ja pane 48 tunniks külmikusse. Keera selle aja jooksul kala mõned korrad ringi.
Serveeri õhukesi fileelõike koos magusa sinepikastme, värske tilli ja sidruniviiludega.
 

KOMMENTAARID

joüjpo 16.veeb 2010 21:51
lõhe ka paned?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool