Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lambalihatäidisega tšeburekid

Argitoidud

Lambalihatäidisega tšeburekid

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Rasvas küpsetatavad Kaukaasia pirukad.
Retsept
TAINAS:
3 klaasitäit jahu (6 dl)
2 muna
veidi vett
TÄIDIS:
600 g lambahakkliha
soola
pipart
2 sibulat
küpsetamiseks õli
pirukate määrimiseks muna
Sõtkuda tihke nuudlitainas jahust, munast ja veest. Rullida õhukeseks. Lõigata alustassisuurused kettad. Täidise jaoks tükeldada sibul väikesteks tükkideks ja hautada õlis klaasjaks, lisada lambahakkliha ja praadida veidi. Maitsestada soola ja pipraga. Tainaketta keskele asetada täidis, tõsta üks kettapool teise peale ja vajutada piruka ääraed kahvliga kinni. Täidetud pirukad määrida pealt munaga ja küpsetada kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Pirukaid võib õlis keerata vahukulbiga. Tõsta sõelale või paberile nõrguma. Serveeri kohe pärast valmistamist.

Märksõnad

tšeburekid

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga