Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lihtsad klimbid

Sobivad lisandiks piima-, aedvilja- või lihasuppidele. Selgete puljongite ja marjasuppide jaoks keedetakse klimbid eraldi vedelikus. 
Retsept
portsjonile
1 muna
20 g võid või margariini
100 g puljongit, piima või vett
soola (suhkrut)
100 g jahu
Lahtiklopitud muna segatakse sulatatud margariiniga, lisatakse vaheldumisi osade kaupa jahu ja vedelik. Taigen klopitakse hästi läbi. Teelusikaga võetakse vastu kausi serva väikesed klimbid ning keedetakse supis, kuni nad tõusevad pinnale. Serveeri supis või puljongis kohe pärast valmistamist.

Märksõnad

klimbidlihtsad

KOMMENTAARID

K 16.jaan 2018 13:41
Väga head klimbid! Alguses tundus tainas vedelavõitu, aga potis kerkisid pinnale ilusad klimbid.
Vares 03.sept 2017 16:40
Ele-Riin, pelmeenid?
Juss 29.juuni 2015 17:42
Tainas jääb lusika külge kinni,aga lõpus tulid klimbid väga head.
guta 17.juuni 2011 14:26
;):R:D:D:D:D:D:D:D
Ele-Riin 09.apr 2011 00:09
Väga head pelmeenid tulid kui täpselt retsepti järgi teha :)
proovisin 25.märts 2010 21:28
taigen käibki suhteliselt vedel???
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga