Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartuliklimbid

Kartuliklimbid sobivad hästi kalapuljongi lisandiks, sobivad ka lihapuljongi juurde. 
Retsept
2 keskmist kartulit või 200 g kartuliputru
30 g võid või margariini
1 muna
2 sl riivsaia või
3 sl jahu
soola
riivitud muskaatpähklit
Keedetud kartulid riivitakse peenel riivil, segatakse juurde pehme margariin, lahtiklopitud muna, jahu või riivsai, maitsestatakse riivitud muskaatpähkliga ja segatakse hoolikalt. Kui soovitakse kohevamaid klimpe, võib munavalge lisada vahustatult. Lusikaga võetakse klimbid ja pannakse keeva, soolaga maitsestatud vette. Keedetakse, kuni klimbid tõusevad pinnale. Nõrutatakse sõelal.

Märksõnad

kartuliklimbid

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes