Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Sealihakarri

Vürtsikas karrikaste sealihaga.

20-40 min

30

Retsept
300 g sealiha
tükk porrut
1 õun
1 paprika
2 sl õli või margariini
1 tl karrit
1 tl paprikapulbrit
4 dl vett
1 kana- või aedviljapuljongikuubik
1-2 sl tomatipüreed
1 ml ürdisoola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1/2 tl basiilikut
1 dl kooresegust hapupiima (hapukoore ja keefiri segu, soomlaste kermaviili)
2 sl nisujahu
Lõika liha ja porru õhukesteks viiludeks, kooritud õun ja paprika väikesteks kuubikuteks. Pruunista lihatükid potis või pannil karri ja paprikaga maitsestatud kuumas rasvas. Segamist jätkates lisa aedvili. Pane juurde vesi, puljongikuubik, tomatipüree, ürdisool ja basiilik ning keeda kastet natuke aega. Sega kooreseguse hapupiima hulka nisujahu ning lisa segu kastmele. Lase sel tasakesi keeda veel 5-10 minutit. Paku kastet keedetud riisi või makaronide juurde.

Lisandid
Keedetud riis, makaronid.

Märksõnad

karrikaste

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga