Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Leivavorm õuntega

Argitoidud

Leivavorm õuntega

Toidutare internet
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
1 leib (soovitavalt tume)
8-10 keskmise suurusega õuna
100 g võid
0,5 kl suhkrut
100 ml kohvikoort
Lõika leib viiludeks, eemalda koorik ja murenda leivasisu sõrmede vahel peeneks. Koori ja tükeldada õunad. Määri ümmargune küpsetusvorm võiga ja laota selle põhja esimeseks kihiks murendatud leivasisu. Leivakihi peale aseta natuke võitükikesi. Seejärel lao vormi õunaviilud ning nende peale suhkur. Viimaseks kihiks tuleb jälle leib. Kata vorm võitükikestega ning vala seejärel üle kohvikoorega. Leivavorm küpseb keskmise kuumusega ahjus umbes 30 minutit. Soovi korral võib vormi peale enne ahjupistmist veel pisut suhkrut riputada, kuid suhkrut võib maitse järgi lisada ka söömise ajal.

Märksõnad

toidutareleivavorm

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette