Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Seene-suitsupeekonisupp

Argitoidud

Seene-suitsupeekonisupp

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Lihtne seenesupp, mida saab valmistada igal aastaajal.

20-40 min

Retsept
portsjonile
50 g või
1 tk Harilik sibul
1 küünt Küüslauk
400 g Šampinjonid
2 sl jahu
6 dl kanapuljong
1.5 dl piim
1.5 dl vahukoor
4 viil suitsupeekon
sool
Must pipar
Petersell
Sulata pannil või ning pruunista selles hakitud sibul, purustatud küüslauk ja viilutatud seened. Sõelu peale jahu ja sega, lisa vähehaaval puljong ja piim ning kuumuta keemiseni. Lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil. Tõsta supp pliidilt ja jahuta. Maitsesta soola ja pipraga ning sega juurde pool vahukoorest. Vala supp kaussidesse ja tõsta peale kergelt vahustatud vahukoor. Puista supile peekoniribad. Kaunista peterselliga.

KOMMENTAARID

x 21.dets 2016 15:05
Maitsev supp ja valmib kiiresti. :)
Hindaja 24.apr 2012 16:58
Lehterkuke-
seen....mmmm... maitsev
Jaan 03.dets 2011 17:38
Lihtne ja hea :)
Brüleekreem 13.dets 2010 22:11
Lihtne ja hea. Isegi laps, kes tavaliselt ?ampinjone ei söö, sõi oma portsu kenasti ära.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga