Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Köögiviljabiifsteegid tomati-küüslaugukastmega

Argitoidud

Köögiviljabiifsteegid tomati-küüslaugukastmega

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Köögiviljabiifsteegid tomati-küüslaugukastmega.
Retsept
KÖÖGIVILJABIIFSTEEGID
500 g keedetud või küpsetatud peete,naerist või kaalikat,värsket tsukiinit või baklažaani
3 sl nisujahu
3 tk Muna
3 sl Riivsai
3 sl õli
1 sl hakitud maitseroheline
TOMATI-KÜÜSLAUGUKASTE
4 küünt Küüslauk
1 tk Punane sibul
1 tl Või
3 sl vesi
1 purk (400 g) Purustatud tomatid
1 tl tomatipüree
0.5 tk lihapuljongikuubik
Tüümian
Basiilik (värske)
Sool
värskelt jahvatatud valge pipar
Köögiviljad koorida ja lõigata umbes poole sentimeetri paksusteks viiludeks. Köögiviljaviilud paneerida nisujahus, munas ja riivsaias. Toodud paneerimise järjekorrast tuleb kinni pidada. Praadida kuumas õlis või õli ja või segus kuldpruuniks. Serveerimisel riputada peale hakitud maitserohelist. Köögiviljabiifsteegid sobivad lõunaeine pearoaks, praetud liharoogade lisandiks või õhtueineks. Samuti taimsesse menüüsse. Köögivilja-biifsteekide juurde sobib hästi tomati-küüslaugukaste. Kastme valmistamiseks hakkida sibul-küüslauk ja kuumutada võis, kuni see muutub klaasjaks. Lisada vesi ( + pool puljongikuubikut ) ja keeta kaane all 5-6 minutit. Kaas võtta keedunõult ning lasta osal vedelikul ära aurustuda. Lisada konservtomat, tomatipüree ja hakitud maitseürdid. Kastet keeta kaane all veel mõni minut ja maitsestada soola-pipraga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga