Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pelmeenipitsa

40-60 min


200 g pelmeene
1,5 l vett
soola
1 sl õli
440 g ürtidega purustatud tomateid
2 sl magusat tšillikastet
1 sl pitsamaitseainet või punet
250 g suitsuvorsti

Keeda pelmeenid kergel läbi. Nõruta ja sega juurde natukene õli.
Kalla poolvalmis pelmeenid 30x30 cm ahjuvormi.
Kuumuta purustatud tomatid potis, maitsesta tšillikastmega.
Lõika vorstid, tomatid ja juust õhukesteks viiludeks.
Jaota kuumutatud tomatikaste soojadele pelmeenidele, seejärel aseta peale katteained.
Puista pinnale pitsamaitseainet ja poolitatud oliivid.
Tõsta vorm ahju ning küpseta 250-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni juust on sulanud.
Kaunista värske basiilikuga.
Serveeri riivitud parmesaniga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga