Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Viinerisupp toorjuustuga

Argitoidud

Viinerisupp toorjuustuga

Tiina Trolla, Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min


1 l vett
2 porgandit
1 varsseller
5 kartulit
porrulauku (100 g)
300 g viinereid
1 sl punet
100 g toorjuustu 
½ tl soola
peterselli

Pane vesi keema, lisa sinna puljongikuubik. Keeda kooritud ja kuupideks lõigatud köögiviljad pehmeks. Lisa supile 1 cm pikkusteks tükkideks lõigatud viiner, oregano ja vähese puljongiga segatud toorjuust. Toorjuustu hulka segatud puljong võimaldab seda lihtsamini supile lisada. Lase keema, kontrolli veelkord maitset ning lisa petersell.

Uued retseptid

Kauboikartulid rosmariiniga

Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga