Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hakkliha-köögiviljakaste

Argitoidud

Hakkliha-köögiviljakaste

Tiina Trolla, Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min


1 suur sibul
1 väiksem kott külmutatud köögiviljakuubikuid (200 g)
300 g segahakkliha
2 tl toiduõli
1 küüslauguküüs
1 tl ürdisegu (kuivatatud basiilik, tüümian, rosmariin)
1 tl suhkrut
5 dl tomatimahla
2 dl puljongit
2 dl vahukoort

Peenesta puhastatud sibul. Võta sügavkülmikust sügavkülmutatud köögiviljad.
Kalla pannile pisut õli, kuumuta ning lisa hakkliha. Pruunista hakkliha kergesti. Lisa sibul ja köögiviljad.
Maitsesta segu purustatud küüslaugu ja ürdiseguga.
Sega kastme hulka tomatimahl ja puljong. Lase kastmel kaane all haududa umbes 10 minutit. Kalla kastme hulka vahukoor ja lase kaste keema tõusta.
Serveeri koos keedetud spagettidega.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga