Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Juustu-broileripirukas

Argitoidud

Juustu-broileripirukas

Tiina Trolla, Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min


Põhi:
100 g võid
2,5 dl nisujahu
½ tl küpsetuspulbrit
50 g riivitud juustu
4 sl vett
Täidis:
300 g broilerifileed
1 küüslaugu küüs
½ tl tüümiani
2 sl toiduõli
soola
2 dl piima
3 muna
100 g juustu

Taina valmistamiseks sega pehme rasvaine hulka riivitud juust, nisujahu-ja küpsetuspulbri segu ning vesi. Aseta tainas võitatud pirukavormi (Ø 24 cm vorm).
Pruunista tükeldatud broileritükid pannil. Maitsesta purustatud küüslaugu, soola ja tüümianiga. Aja täidis ühtlaselt pirukapõhjale laiali.
Sega kanamunad, piim ja riivitud juust omavahel ning kalla juustust, piimast ja munadest segu broileritükkide peale.
Küpseta 225 kraadi juures umbes 30 minutit, kuni täidis on hüübinud.

KOMMENTAARID

everix 26.juuni 2007 21:40
Ohoo, proonin kindlasti
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga