Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Aedvilja-kana-vokiroog

Argitoidud

Aedvilja-kana-vokiroog

Tiina Trolla, Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min



1 sl õli
450 g tükeldatud kanafileed
200 g külmutatud aasia aedvilju
2.5 dl kanapuljongit
1 sl maisitärklist
1 tl viiepiprasegu
0.25 tl purustatud tšillipipart helvestena
2 sl Teriyaki kastet


Kuumuta õli suurel pannil või wokis, lisa kanaribad ja prae pidevalt segades 3-5 minutit. Lükka pruunistatud kanaribad panni ühele poolele.
Lisa aedviljad ja 1,25 dl puljongit.
Alanda kuumust, kata pann kaanega ja hauta tasasel tulel 7 minutit, kuni aedviljad on krõmpsuvalt pehmed ja kana küps.
Sega väikeses kausis ülejäänud ained hoolega. Sega kana ja aedviljade juurde.
Kuumuta 3-4 minutit, kuni kaste on paksenenud

KOMMENTAARID

mall 55 28.märts 2007 09:48
Kiiresti valmib ja maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga