Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tomati-juustu supp

20-40 min


1 suur sibul
4 küüslaugu küünt
2 sl võid
400 g värskeid tomateid
1 l vett
1½ köögiviljakuubikut
4 saiaviilu
2 tl paprika pulbrit
½ tl musta pipart
½ tl suhkrut
200 g toorjuustu
2 tl kuivatatud majoraani
Kaunistuseks peterselli

Peenesta sibul ja küüslaugu küüned. Hauta need või sees läbipaistvaks, kuid ära pruunista.
Lisa tomatid (tomatid kasta eelnevalt kuuma vette ning seejärel eralda koor), vesi, puljongikuubikud, peenestatud sai, paprika, pipar ja sool. Lase vaikselt keeda umbes pool tundi. Sai muudab supi konsistentsi pehmeks. Lisa pehme toorjuust ja majoraan. Lase supp keema, kuid ära keeda. Kaunista peterselliga.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool