Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lõhetartar

Retsept
portsjonile
200 g lõhefilee
20 g Kapparid
1 tk Punane sibul
1 tl Sinep
40 g kokteilikurk
0.5 tk laimi mahl
1 sl Oliiviõli
4 viilu sai
Haki lõhefilee väikesteks kuubikuteks. Haki sibul ja kokteilkurk väikesteks kuubikuteks. Sega omavahel kõik retseptis toodud komponendid, pigista juurde poole laimi mahl ja sega mass korralikult segamini. Lase vähemalt pool tundi marineeruda. Pruunista ahjus sai ja aseta sellele lõhetartar.

KOMMENTAARID

siirikirikal 17.jaan 2012 08:38
Siin on mõeldud värsket ja toorest lõhefileed.
Livs 16.jaan 2012 22:21
Kas see lõhefilee on toores, soolatud või suitsutatud?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes