Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Kana ja kahe kapsa panniroog

Päevaretseptid

Kana ja kahe kapsa panniroog

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kana ja värsked köögiviljad – see ongi õige kesksuve roog. Võimalusel valmista vokkpannil.

40-60 min

Retsept
portsjonile
3 tk Kanafilee
3 sl Maisitärklis
Ingver (väike jupp)
2 tk Küüslauguküüs
Õli
150 g Brokol
150 g Lillkapsas
100 g Varsseller
2 tk Porgand
1 tk Sibul
2.5 dl Kanapuljong
Sool
Must pipar
2 sl Sojakaste, vajadusel gluteenivaba
1. Lõika kanafileed ribadeks ja pane kilekotti. Raputa kotti tärklis. Sega soja, riivitud ingver ja purustatud küüslauk. Lisa kotti ja klopi hästi segamini. Pane 30 minutiks külmkappi.

2. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kanaribasid 4–5 min. Tõsta panni äärde. Lisa brokoli- ja lillkapsaõisikud, selleri- ja porgandiviilud ning sibulasektorid. Kuumuta veel 5–6 min ja lisa puljong.

3. Lükka kana tagasi köögiviljade sekka ja kuumuta veel 5–6 min. Maitsesta soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 24.juuli 2014 12:32
Aitäh ütlemast, nüüd on.
Ave 23.juuli 2014 23:53
Pilt ja retsept ei lähe kokku.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lagman

Argitoidud
Lagman