Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Panniroog kinoa ja kanaga

Päevaretseptid

Panniroog kinoa ja kanaga

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 dl Kinoa
2 dl Vesi
1 tk Küüslauguküüs
4 tk Päikesekuivatatud tomat
100 g Suvikõrvits
170 g Kanakintsuliha
Sool
Must pipar
Õli
1. Keeda soolaga maitsestatud vees kinoa.

2. Haki küüslauk, viiluta suvikõrvits, päikesekuivatatud tomatid ja kanaliha.

3. Kuumuta pannil õlis hakitud küüslauk.

4. Lisa kanaliha ja pruunista kergelt.

5. Lisa suvikõrvits ja päikesekuivatatud tomatid.

6. Viimasena lisa keedetud kinoa.

7. Kuumuta panniroog läbi ning maitsesta soola ja pipraga.



HEA TEADA!

* Roa hulka võid lisada näiteks rukolalehti, peterselli, basiilikut või muud rohelist.

* Kinoa võid valmistada ka kanapuljongiga, nii tuleb roog rikkalikuma maitsega. Küll vähenda sellisel juhul lisatava soola kogust.

KOMMENTAARID

reiekas 21.apr 2016 17:13
Päris omapärane toit sai. Lisasin basiilikut ja värskeid kirsstomateid ka praadimise lõpus. Vaatame, kas mees ka sööb :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana