Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Ahjuroog muna, tomati ja juustuga

Päevaretseptid

Ahjuroog muna, tomati ja juustuga

Pille Enden Kevadtoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kuum ahjuroog tuleb parajalt vürtsikas, selle teravust saab Cayenne'i pipra kogusega reguleerida. Toitvama roa valmistamiseks lisa enne ahjupanekut õhukesi salaamiviile.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
5 tk Küüslauguküüs
1 spl Õli
1 spl Suhkur
2 spl Palsamiäädikas
Sool
1.5 tl Cayenne'i pipar
1 tl Jahvatatud paprika
4 tk Muna
150 g Kitsejuust
400 g Purustatud tomatid (konserv)
1. Koori sibul ja küüslauguküüned ning haki. Kuumuta pannil õlis sibulat ja küüslauku, kuni need pehmenevad. Lisa tomatikonserv, suhkur ja palsamiäädikas. Maitsesta soola, Cayenne'i pipra ja paprikaga.

2. Löö munad pannile tomatikastme peale. Murenda juust valmis roale. Tõsta pann 170kraadisesse ahju ja küpseta 6–7 minutit, kuni munavalged hüübivad.

KOMMENTAARID

plagiaator 24.jaan 2017 22:19
see on nuditud shakshouka mitte mingi munaga ahjuroog.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette