Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Porgandisupp ingveri ja koriandriga

Päevaretseptid

Porgandisupp ingveri ja koriandriga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Meeldivalt vürtsikas talvesupp. Puista supp serveerides üle rohke rohelise koriandriga. Soovi korral lisa valmis supile paar lusikatäit sulatatud juustu.

20-40 min

Retsept
portsjonile
700 g Porgand
2 tk Kartul
2 spl Külpressoliiviõli
1 tl Kurkum
1 tl Karri
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 cm jupp Ingver
1 l Köögiviljapuljong
Sool
Must pipar
1 peotäis Värske koriander
KAUNISTUSEKS
Röstsibul
1. Pese ja koori porgandid ning kartulid, viiluta. Koori sibul ja haki. Purusta puhastatud küüslauk, riivi ingver. Haki koriander. Kuumuta paksupõhjalise poti põhjas õlis sibul, lisa karri ja kurkum, kuumuta segades läbi. Lisa küüslauk ja ingver, samuti porgandid-kartulid ning kuumuta segades veel mõni minut.

2. Kalla peale keev puljong ja hauta kaane all 15–20 minutit, maitsesta soola-pipraga, lisa ka enamik hakitud koriandrist. Püreesta. Serveerides puista peale röstsibulat ja ohtralt värsket koriandrit.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga