Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Kapsahautis paprika ja toortatraga

Päevaretseptid

Kapsahautis paprika ja toortatraga

Lia Virkus Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Poole tunniga valmiv maitsekas pajaroog, mida võib soovi korral ka serveerida kuumade keedetud kartulitega. Aga maitseb hästi ka omaette roana.
Retsept
portsjonile
2 tk Keskmine mugulsibul
2 tk Küüslauguküüs
700 g Värske kapsas
3 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
3 tk Punane paprika
2 tk Loorberileht
2 tl Kuivatatud estragon
3 dl Tomatipasta
7 dl Köögiviljapuljong
3 dl Toortatratang
4 spl Magus-terav tsillikaste
2 dl Hakitud lehtpetersell
Serveerimiseks maitseroheline (till, lehtpetersell)
1 tl Kurkum

1. Haki sibul ja küüslauk peeneks ja prae koos kurkumiga kõrgete äärtega pannil või suuremas potis õlis kuldseks.

2. Lisa peeneks lõigatud kapsas ja prae segades veel u 5 minutit. Lisa puljong, tomatipasta, loorberilehed ja toortatar, hauta  kaane all u 10 minutit.

3. Lisa kuubikuteks tükeldatud paprika, hakitud petersell ja tsillikaste, hauta veel 5-10 minutit või kuni tatar ja kapsas pehme.

4. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerides kaunista hakitud  maitserohelisega.

Märksõnad

lia virkushautis

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga