Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Kapsahautis paprika ja toortatraga

Päevaretseptid

Kapsahautis paprika ja toortatraga

Lia Virkus Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Poole tunniga valmiv maitsekas pajaroog, mida võib soovi korral ka serveerida kuumade keedetud kartulitega. Aga maitseb hästi ka omaette roana.
Retsept
portsjonile
2 tk Keskmine mugulsibul
2 tk Küüslauguküüs
700 g Värske kapsas
3 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
3 tk Punane paprika
2 tk Loorberileht
2 tl Kuivatatud estragon
3 dl Tomatipasta
7 dl Köögiviljapuljong
3 dl Toortatratang
4 spl Magus-terav tsillikaste
2 dl Hakitud lehtpetersell
Serveerimiseks maitseroheline (till, lehtpetersell)
1 tl Kurkum

1. Haki sibul ja küüslauk peeneks ja prae koos kurkumiga kõrgete äärtega pannil või suuremas potis õlis kuldseks.

2. Lisa peeneks lõigatud kapsas ja prae segades veel u 5 minutit. Lisa puljong, tomatipasta, loorberilehed ja toortatar, hauta  kaane all u 10 minutit.

3. Lisa kuubikuteks tükeldatud paprika, hakitud petersell ja tsillikaste, hauta veel 5-10 minutit või kuni tatar ja kapsas pehme.

4. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerides kaunista hakitud  maitserohelisega.

Märksõnad

lia virkushautis

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana