Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Kanafilee peekoni ja rosmariiniga

Päevaretseptid

Kanafilee peekoni ja rosmariiniga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv kanahautis, millele annavad hõrku maitset itaaliapärane toorsuitsupeekon pancetta, oliivid, valge vein ja rosmariin. Serveeri kauboikartulite, keedetud riisi või pastaga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Väike punane sibul
2 tk Küüslauguküüs
500 g Kana rinnafilee
150 g Itaalipärane toorsuitsupeekon
4 tk Rosmariinioks
1.5 dl Valge vein (või kanapuljong)
200 g Punased kirsstomatid
15 tk Rohelised kividega oliivid
Sool
Must pipar
1. Koori sibulad ja lõika sektoriteks, koori ja viiluta ka küüslauk. Lõika kanafileed suuremateks tükkideks ja maitsesta soola-pipraga. Tükelda pancetta ehk itaalipärane toorsuitsupeekon ja kuumuta suuremal kõrgete äärtega pannil, tõsta juurde kana ja pruunista. Lisa rosmariinioksad, sibul ja küüslauk, kuumuta paar minutit.

2. Kalla hulka vein või puljong, lisa poolitatud kirsstomatid ja oliivid, hauta 10–15 minutit. Maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga