Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Kanapihvid karulaugumarinaadis

Päevaretseptid

Kanapihvid karulaugumarinaadis

Lia Virkus Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Karulaugu-oliiviõlis marineeritud kanapihvid saavad grillil või pannil kärmelt küpseks. Tervislik, maitsev ja hea! Sama karulaugumarinaad sobib suurepäraselt ka kala ja mereandide marineerimiseks. Proovi kindlasti!
Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
KARULAUGUMARINAAD
5 spl Hakitud karulauk
1 tk Värskelt riivitud sidruni koor
1 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar
1. Riivi hoolikalt pestud sidrunilt koor ja sega ülejäänud marinaadiainetega. Lõika kanafileed pikuti pooleks, maitsesta soola ja pipraga ning sega marinaadiga.

2. Lase seista vähemalt 30 minutit või kuni üleöö.

3. Küpseta grillil või grillpannil ja kui karulauku rohkesti, naudi grillitud kana koos sidrunikastmes karulaugu-meloni-avokaadosalatiga.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga