Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Grillitud veisesteik maasikasalsaga

Päevaretseptid

Grillitud veisesteik maasikasalsaga

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Üks hea laagerdunud veisesteik on  iga gurmaani unistus. Pehme, lausa suussulav liha on pakub nauditavalt puhast maitset. Veiseliha tasub küpsetada pigem vähem,  nii jääb see mahlane.
Retsept
portsjonile
4 tk Laagerdatud veisesteik (a 250g)
3 spl Oliiviõli
5 tk Tüümianioks
Must pipar
Sool
MAASIKA-MÜNDISALAT
200 g Maasikad
1.5 spl Palsamiäädikas
1 spl Rumm
1 spl Pruun suhkur
1 tk Keskmine punane sibul
1 peotäis Mündilehed
Sool
Must pipar
1. Hõõru liha mõlemalt poolt pipra, oliiviõli ja värske tüümianiga kokku. Grilli  kummaltki poolt 3-4 minutit. Grillimisaeg võib sõltuvalt lihatükist olla veidi pikem või lühem. Võta grillilt ja maitsesta soolaga. Lase viis minutit seista ja lõika õhukesteks viiludeks.

2. Salsa valmistamiseks kuumuta palsamiäädikas ja rumm keemiseni. Lisa suhkur ja sega lahustumiseni. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa hakitud sibul ja tükeldatud maasikad. Lase jahtuda ja sega hulka hakitud mündilehed.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes