Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Lillkapsariis köögiviljadega

Päevaretseptid

Lillkapsariis köögiviljadega

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Väga lihtsalt valmiv panniroog sobib taimse toidu austajale. See on ka suurepärane lisand liha-või kalatoidule. Riisi ei ole roas küll teragi, purustatud lillkapsas jätab aga nii välimuselt kui maitselt sellise mulje nagu oleks. 

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Keskmine lillkapsas (ca 1 kg)
1 tk Suur sibul
3 tk Paprika (erinevad värvid)
200 g Šampinjonid
3 spl Õli
3 spl Sojakaste
3 spl Magus tšillikaste
Serveerimiseks maitseroheline
Sool
Must pipar
1. Eemalda lillkapsal lehed ja vars ning töötle õisikud kombainis peeneks. Koori ja haki sibul, haki seened ja tükelda seemnetest puhastatud paprikad.

2. Kuumuta õli suuremal pannil, hauta selles sibulat 3-4 minutit, lisa paprika ja kuumuta veel 2-3 minutit. Lisa siis pannile seened ja lillkapsas, hauta kuni lillkapsas ja paprika on pehmed, 6-8 minutit.

3. Maitsesta roog soja- ja tšillikastme ning pipraga. Kui vaja lisa ka veidi soola. Raputa peale ohtralt hakitud maitserohelist.

KOMMENTAARID

Redone 03.nov 2018 19:58
Maitsestasin mingi india köögiviljamaitsese-
guga, mille just täna poest leidsin, ja paar spl kookoskoort. Pärast lisasin veel natuke magusat tsillikastet. Täitsa ontlik köögiviljakarri sai, teen teinekord veel.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga