Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Lavašiga tuunikala- juustupirukad

Päevaretseptid

Lavašiga tuunikala- juustupirukad

Pille Enden toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ülimalt lihtsad ja maitsvad rullid sobivad nii kergeks eineks kui ka külalisi üllatama. Tuunikala asemel võib täidisesse panna ka sinki või valmistada erinevaid rulle vastavalt sööjate maitsele. Rullid mekivad kõige paremini ahjusoojalt, aga sünnivad süüa ka külmalt. 

20-40 min

15 minutit + 15-20 minutit ahjus

Retsept
4 tk Suur neljakandiline lavašš
1 tk Keskmine paprika
1 tk Suur tomat
200 g Riivjuust
2 prk Tuunikalatükid õlis (a 185g)
2 tk Muna
2 spl Hakitud till
8 spl Paksem majonees
Sool
Must pipar
8 tk

1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika kõik lavašid kaheks. Haki paprika ja tomat. Nõruta tuunikalakonservid, sega kalaliha tükeldatud köögiviljadega. Sega hulka 150 g riivjuustu, munad ja hakitud till.  Lisa maitse järgi musta pipart ja vajadusel ka soola.

2. Määri lavašitükkidele majonees ja tõsta pikuti ühte külge täidis. Keera lavašid rulli ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri pealt munaga, kata fooliumi või küpsetuspaberiga. Küpseta 10 minutit.

3. Võta paber pealt, raputa peale ülejäänud juust ja küpseta veel 5-10 minutit. Serveeri kohe.

Uued retseptid

Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat

Segasalatid
Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat