Uudiskiri Instagram Facebook
 
Gluteenivaba

Ploomitšatni Kreeka pähklitega

Gluteenivaba

Ploomitšatni Kreeka pähklitega

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mõnus lisand liha-kala kõrvale. Eriti hea grillitud liha juurde. Kogus 1 liiter.

üle 60 min

Retsept
1 kg Ploomid
2 tk Sibul (punane)
1 tk Tšillipipar (punane)
1.5 dl Suhkur (tume, nt Demerara)
2 dl Vesi
1 dl Palsamiveiniäädikat
0.5 tl Sool
1 dl Kreeka pähklid (purustatud)
1. Pese ploomid, poolita ja eemalda kivid.

2. Lõika sektoriteks ja tõsta potti. Koori ja haki sibulad, haki ka tšilli.

3. Lisa tšilli ja sibulad koos vee, suhkru ja äädikaga potti.

4. Keeda kaane all 45 minutit, maitsesta soolaga.

5. Lisa pähklid ja jaga steriliseeritud purkidesse.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes