Uudiskiri Instagram Facebook
 
Gluteenivaba

Mahlane õuna-kapsasalat

Gluteenivaba

Mahlane õuna-kapsasalat

Pille Enden Õunaaia maitsed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Krõmpsuv salat isutekitajaks või lahjaks õhtusöögiks. Kevadel ja varasuvel valmista salat varasest kapsast, talvisel ajal kasuta jääsalatit.

üle 60 min

20 minutit + 30–60 minutit maitsestumiseks

Retsept
portsjonile
3 tk Õun
400 g Varajane kapsas või jääsalat
5 tk Sellerivars
20 tk Redis
100 g Soolapähklid
KASTE
1 dl Jogurt
1 dl Majonees
2.5 tl Sidrunimahl
1.5 tl Sool
Must pipar
1. Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika õunad õhukesteks viiludeks.

2. Viiluta kapsas, seller ja redised. Tükelda pähklid väiksemaks. Sega kokku õunad, kapsas, seller, redised ja pähklid.

3. Sega jogurt ja majonees kastmeks ning maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga.

4. Vala kaste salatile ja sega läbi. Lase pool tundi kuni tund maitsestuda.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga