Uudiskiri Instagram Facebook
 
Gluteenivaba

Tai omlett krevettidega

Gluteenivaba

Tai omlett krevettidega

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Lihtne ja maitsev eine. Tais ei ole omlett mitte hommikusöök, vaid toekam lõuna- või õhtueine, mille kõrvale pakutakse riisi ja magusat tšillikastet. Aga loomulikult ei keela keegi meil seda valmistada ka hommikusöögiks.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
100 g Väikesed puhastatud krevetid
0.5 tk Tomat
0.5 tk Sibul
3 tk Muna
2 tl Sojakaste
1 tl Valge pipar
2 spl Õli
Roheline sibul
1. Külmutatud krevetid sulata, soolvees krevetid nõruta.

2. Eemalda tomatist seemned koos neid ümbritseva pehme osaga, neid omletis vaja ei lähe. Tükelda tomati viljaliha. Haki sibul.

3. Klopi munad sojakastme ja pipraga lahti.

4. Kuumuta pannil õli. Lisa krevetid, sibul ja tomat. Prae kergelt läbi, 1–2 minutit.

5. Vala peale munasegu. Lase veidi hüübida, keera ümber ja küpseta ka teiselt poolt.

6. Puista serveerimisel omletile hakitud rohelist sibulat.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes