Uudiskiri Instagram Facebook
 
Gluteenivaba

Rabarberijook maasikate ja laimiga

Gluteenivaba

Rabarberijook maasikate ja laimiga

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
900 ml Vesi
500 g Rabarber
100 g Maasikad
1 tk Värskelt riivitud laimi koore viil
Mesi
500 ml Gaseeritud vesi maitse järgi
1. Haki rabarberid ja maasikad. Pane kõik koostisosad potti ja lase nõrgal kuumusel keema tõusta. Seejärel kata kaanega ja lase jahtuda.

2. Jahtunud segu kurna läbi tiheda sõela ja lisa maitse järgi vett.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga