Uudiskiri Instagram Facebook
 
Gluteenivaba

Hapukoore-ürdimarinaadis kanapihvid

Gluteenivaba

Hapukoore-ürdimarinaadis kanapihvid

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

üle 60 min

Retsept
portsjonile
4 tk Minutipihv kintsulihast
100 g Hapukoor
1 tl Pune
1 tl Tüümian
1 tl Paprikapulber
1 tl Küüslaugupipar
Peenike meresool
LISAND
8 tk Väike mozzarella-kuul
8 tk Kirsstomat
1 tk Punane sibul
2 peotäit Erinevad salatilehed
1. Sega hapukoor ürtidega ja määri liha hapukooreseguga korralikult kokku.

2. Jäta liha vähemalt paariks tunniks maitsestuma.

3. Grilli liha.

4. Serveeri liha värske salatiga, millese haki sisse sibul, poolita tomatid ja mozzarella-kuulid.

HEA TEADA!
Kintsulihast pihve müüakse sellisel kujul ka poes, aga võid need ka ise valmistada, tampides kintsuliha õhemaks. Võid marinaadi valmistada ka maitsestamata jogurti baasil, kuid hapukoor lisab roale rammu ja omapära.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga