Uudiskiri Instagram Facebook
 
Gluteenivaba

Kana-riisisupp

Gluteenivaba

Kana-riisisupp

Mari-Liis Ilover Ülimaitsvalt ülejääkidest
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Külmkapis on eelmisest õhtusöögist kana ja riisi? Suurepärane! Keeda neist kodune ja toitev kana-riisisupp. Kui kasutad külmutatud brokolit, pole seda eelnevalt tarvis sulatada – lisa otse pakist potti.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Porgand
1 tk Sibul
Või
1 l Kanapuljong
1 peotäis Värsked või külmutatud brokoliõisikud
150 g Küpsetatud kanatükid
100 g Keedetud riis
Maitseroheline
Sool
1. Tükelda porgand, haki sibul. Kuumuta pannil või ning prae porgandit ja sibulat selles madalal kuumusel ja aeg-ajalt segades, kuni kuumus on neist läbi käinud ja sibul läbipaistev.

2. Kuumuta puljong potis keemiseni ja vala sisse panni sisu. Keeda 5–7 minutit. Lisa ka brokoli, kana ja riis ning keeda veel umbes 10 minutit. Maitse ja vajadusel lisa soola. Puista sisse veel maitserohelist, eriti hästi passib kanasupi sisse petersell.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette