Uudiskiri Instagram Facebook
 
Gluteenivaba

Bataadi-kikerhernehautis

Gluteenivaba

Bataadi-kikerhernehautis

Mari-Liis Ilover Tervis Pluss
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Kreemjas hautis maitseb hästi niisamagi, aga soovi korral võid juurde keeta riisi või kinoad.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Bataat
400 g Kikerherned
2 spl Kookosõli
1 spl Punane Tai karripasta
400 g Kookospiim
400 g Purustatud tomatid
60 g Spinatilehed
1 spl Kalakaste
1 spl Laimimahl
1 tl Suhkur
Koriandrilehed
Must pipar
Sool
1. Koori ja tükelda bataat. Nõruta kikerherned. Kuumuta vokk- või tavalise suurema panni põhjas kookosõli. Lisa karripasta, sega läbi. Lisa paar supilusikatäit kookospiima ja sega kuumutades nii, et karripastasse ei jääks tükke.

2. Pane pannile bataaditükid, kikerherned, ülejäänud kookospiim ja tomatid. Kata pann kaanega ja hauta nõrgal kuumusel umbes 20 minutit, kuni bataat on pehme. Lisa spinatilehed ja sega kuumutades läbi. Maitsesta soola ja pipraga, lisa kalakaste, laimimahl ja suhkur. Puista serveerimisel peale värsket koriandrit.

KOMMENTAARID

M 29.apr 2018 15:35
Tohutult maitsev koos riisiga söömiseks, soovitan!
R 21.apr 2018 17:52
Väga mõnus toit, kahjuks ostsin kuivatatud herned ja leotasin natuke liiga vähe, aga sellest hoolimata oli väga maitsev. Lisasin ka kana hästi natuke ja riisi kõrvale.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes