Uudiskiri Instagram Facebook
 
Gluteenivaba

Külm kirsisupp mascarpone-vanillikreemiga

Gluteenivaba

Külm kirsisupp mascarpone-vanillikreemiga

Heimar Kuuskler Maitsenaudingud
PrindiSoovita sõbrale
Kokasaate Maitsenaudingud 24.04.2008 retsept.
Retsept
portsjonile
100 g Kirsid (külmutatud)
3 dl Punane vein
100 g Fariinsuhkur
1 tk Kaneelikoor
1 tk Apelsin
1 tk Sidrun
1 sl Maisitärklis
1 kg Jääkuubikud
100 g Mascarpone
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
Vala potti punane vein ja lisa fariinsuhkur ning kaneelikoor. Keeda, kuni veinist on kogu alkohol välja aurustunud, seejärel lisa koorimisnoaga apelsinist ja sidrunist tõmmatud koort (ainult pealmist osa, mitte valget osa). Hauta 5 minutit ja lisa kirsid ning vees lahustatud maisitärklis. Lase korraks keema tõusta ning seejärel jahuta kirsisupp koheselt maha jäävannis, serveeri koos vanilli-mascarpone-kreemiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga