Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kaalukatele

Õunasink

Sobib ka külmutamiseks. (Arvestatud on 175 kcal ühe portsjoni kohta.)

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 viilu kondita sealiha (250 g)
2 rohelist ōuna
2 punast ōuna
4 sl pressitud sidrunimahla
4 tl sulataud margariini
soola
pipart
maitserohelist
Valmistusviis Lõika õunad paksemateks tükkideks või sektoriteks ning puhasta südamikust. Piserda sidrunimahlaga. Pruunista lihatükid margariinis, võta siis pannilt ja tõsta õunaviilud pannile ning küpseta paar minutit. Seejärel pane lihaviilud tagasi pannile ja kuumuta koos õuntega. Maitsesta soola ja pipraga. Puista üle maitserohelisega. 

Märksõnad

toidutareõunasink

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes