Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kaalukatele

Kartulid köögiviljaga

Kaalukatele

Kartulid köögiviljaga

Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Trühvelkartulid kirju köögiviljaga. Roog kaalukatele. TST 12

Ettevalmistuseks 25 minutit, keetmiseks-praadimiseks 20 minutit.

Retsept
portsjonile
600 g trühvel- või A-kartulit
soola
2 punast paprikat
kimp rohelist sibulat
200 g peeti
200 g suhkruhernekaunu
1 küüslauguküüs
4 tl väherasvast margariini
2 tüümianioksa
4 salveilehte
125 ml köögiviljapuljongit 1/2 tl pulbrist
pipart
2 sl palsamäädikat
2 tl magusat sinepit
mõni tilk vedelat suhkruasendajat
Valmistusviis Keeda kartuleid soolaga maitsestatud vees 10 minutit. Lõika paprikad ribadeks, sibulad rõngasteks ja peet kuubikuteks, keeda koos suhkruhernekaunadega soolaga maitsestatud vees korraks läbi, vala keeduvesi ära. Suru küüslauguküüs katki ja prae kuumas margariinis koos tüümiani ja salvega läbi. Lisa köögivili, vala peale puljong ja lase väikesel kuumusel keeda 5 minutit. Maitsesta köögiviljad soola, pipra, äädika, sinepi ja suhkruasendajaga. Serveeri koos kartulitega. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga