Uudiskiri Instagram Facebook
 
Magusad

Marjajogurt veinikreemiga

Magusad

Marjajogurt veinikreemiga

Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Magustoit kaalukatele. TST 12

Ettevalmistamiseks 40 minutit, tarretumiseks 2,5 tundi.

Retsept
6 želatiinilehte
450 g erinevaid värskeid või sügavkülmutatud marju
2 sl suhkruta apelsinimahla
90 g suhkrut
250 g 1,8% maitsestamata jogurtit
100 ml kuiva valget veini
2 munakollast
8 piparmündilehte
Leota zhelatiini külmas vees, nagu kasutusjuhend ette näeb. Värsked marjad puhasta, sügavkülmutatud marjad lase üles sulada. Mikserda püreeks, suru läbi sõela ning sega apelsinimahla ja 70 g suhkruga.
Suru zhelatiin kuivaks, sulata ja sega kiiresti marjapüree hulka. Aseta püree külma, kuni see hakkab tarretuma. Siis sega hulka jogurt, tõsta kreem kõrgetesse klaasidesse ja aseta veel 2 tunniks külmkappi.
Vahusta vein munakollase ja ülejäänud suhkruga kuumaveevannis kreemjaks massiks. Edasi vahusta veinikreemi külmaveevannis, tõsta marjakreemile ja garneeri mündilehtedega.
 

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga