Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soolased

Grillitud artišokid

Soolased

Grillitud artišokid

Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Kaalukate roog, TST-8 Grillitud artišokid vürtsika kastmega. 

40-60 min

Ettevalmistusaeg 35 minutit, valmimisaeg 20-22 minutit.

Retsept
4 väikest artishokki
soola
sidrunipipart
1 küüslauguküüs
3 sl valget balsamäädikat
4 tl taimeõli
punet
valget pipart
KASTE:
1 sibul
4 sl ketshupit
4 sl tomatipastat
3 sl veiniäädikat
2 tl taimeõli
pisut tshillipulbrit
pisut Cayenne´i pipart
1 tl punet
2 sl hakitud murulauku
mõni tilk vedelat suhkruasendajat

Lõika artišokid pooleks ning hauta neid soola ja sidrunipiraga maitsestatud vees 10 minutit. Suru puruks küüslauguküüs, sega palsamiäädika, puneme, soola ning pipraga. Võõpa segua rtišokkidele ja grilli neid pidevalt pöörates 10-12 minutit. Kastme jaoks haki peeneks sibul, sega see ketšupi, tomatipasta, äädika, õli, tšillipipra, Cayenne´i pipra, pune ja hakitud murulauguga.
Maitsesta soola ja vedela suhkruasendajaga. Serveeri grillitud artišokke kastmega.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana