Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kiudainerikas

Pasta kikerhernestega

Kiudainerikas

Pasta kikerhernestega

Kaie Mei Maccheroni!
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Lauri Laan
See retsept on tõestus selle kohta, et hea pastaroog ei pea alati olema seotud juustuga. Nii valmiski improvisatsioonilise veganpasta.
Retsept
portsjonile
160 g Fettuccine-pasta
1 tk Suur porgand
2 spl Oliiviõli
0.5 tl Tšillihelbed
0.5 tl Terved vürtsköömned
400 g Konservkikerherned
Peotäis spinatit
Must pipar
Sool
Soovi korral värske koriander
1. Pane pasta keema soolasesse vette

2. Lõika aedviljakoorjaga porgandist õhukesed laastud – samasugused, nagu porgandi koorimisel saad – ja jäta ootele. Nõruta kikerherned leemest. Pese spinat ja rebi pisut väiksemaks.

3. Kuumuta pannil õli, lisa tšilli ja vürtsköömned (või kasuta vastava valiku ja kogusega valmis maitseainesegu). Sega, kuni vürtsid praksuvad.

4. Lisa vürtsidele kikerherned ning kuumuta segades, kuni need läbinisti soojenevad. Pane juurde porgandiribad, spinat ja pasta ning sega hästi läbi. Vajadusel vala juurde pastakeeduvett.

5. Serveeri eelkuumutatud taldrikutelt, soovi korral puista üle koriandriga ja naudi kohe.

HEA TEADA!
Väga hästi sobivad siia maitsestuseks üsna harva köögis kasutatavad kesksuve rohelised aromaatsed koriandriseemned.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga