Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kiudainerikas

Maasika-rabarbrikrõbedik

Kiudainerikas

Maasika-rabarbrikrõbedik

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Lihtsalt valmiv krõbedik on tervislik ja mõnus, nii et patt on see proovimata jätta. Vormi serveerides tõsta taldrikule sulama ka jäätisepall.

40-60 min

Retsept
portsjonile
300 g Maasikad
300 g Rabarber
4 spl Mesi
200 g Mandlid
1.5 spl Või
1 tl Vanilliekstrakt
1 tl Kaneel
150 g Kaerahelbed
1. Tükelda maasikad ja kooritud rabarbrid jämedalt ning sega meega.

2. Aseta maasikarabarbrisegu ühte suurde või mitmesse väikesesse ahjunõusse.

3. Purusta mandlid ja sega need kaerahelveste, 2 sl mee, sulatatud või, vanilliekstrakti ja kaneeliga.

4. Laota kaerahelbemandlisegu ühtlaselt maasikatele ja rabarbritele.

5. Tõsta vorm 180kraadisesse ahju ja küpseta seda 20–25 minutit, kuni kook on pealt krõbe ja kuldse jumega.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga