Uudiskiri Instagram Facebook
 
Rauarikas

Kreeka läätsepada

Rauarikas

Kreeka läätsepada

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tervislik ja maitsekas läätsepada on hea vaheldus tavapärastele roogadele. Palju ettevalmistust ei nõua, maitseb aga imehea!
Retsept
portsjonile
250 g Mustad läätsed
1 tk Sibul
1 tk Suur porgand
250 g Kirsstomatid
8 dl Kanapuljong
1 spl Tomatipüree
1 tk Loorberileht
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
150 g Toorsuitsupeekon
1. Leota läätsesid tund aega vees. Haki sibul, koori porgand ja tükelda seibideks. Poolita kirsstomatid. Nõruta läätsed ja kalla potti. Pane potti ka köögiviljad, tomatipüree ja loorberileht ning vala peale puljong.

2. Lase kaane all 30–40 minutit podiseda, maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga. Serveeri pruunistatud peekoniribade ja maitserohelisega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga