Uudiskiri Instagram Facebook
 
Taimetoitlastele

Üleküpsetatud sabayon'i õunad

Taimetoitlastele

Üleküpsetatud sabayon'i õunad

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Indrek Susi

20-40 min

Retsept
portsjonile
7 tk Õun
100 g Küpsised või piparkoogid
80 g Või
4 sl Kuivatatud jõhvikad
100 g Kooritud mandlid
1 tl Purustatud kardemon
2 tl Jahvatatud kaneel
Sabayon-kaste
1. Tükelda õunad kuubikuteks. Purusta küpsised või piparkoogid sõmeraks. Sulata pannil või ning lisa küpsisepuru ja vürtsid. Kuumuta mõni minut ning lisa siis õunakuubikud, hakitud jõhvikad ja mandlid. Sega hästi läbi ning tõsta portsjonvormidesse.

2. Kata vormid kastmega ning grilli 200-kraadises ahjus, kuni pind omandab kauni tooni. Serveeri soojalt.

VAATA SABAYON'I RETSEPTI SIIT!

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette