Uudiskiri Instagram Facebook
 
Taimetoitlastele

Ingveriga paprika-õunatšatni

Taimetoitlastele

Ingveriga paprika-õunatšatni

mimmi Angelika Kang
PrindiSoovita sõbrale
Tomati-, paprika- ja õunatšatnile annab eksootilise maitse ingver.
Retsept
2 kg tomateid
3 punast paprikat
1 sibul
500 g õunu
4 1/2 dl siidri- või valgeveiniäädikat
350 g fariinisuhkrut
2 tl soola
3 spl sinepiseemneid
2 spl peeneks hakitud ingverijuurt

Tee tomatite alumisse otsa ristlõige ja kasta need 30 sekundiks keevasse vette. Koori tomatid, lõika neljaks, eemalda seemned ja tükelda. Haki ka paprikad ja kooritud õunad. Sega potis kõik ained ja kuumuta pidevalt segades, kuni suhkur lahustub. Keeda ilma kaaneta keskmisel kuumusel 1 1/2 tundi, sega aeg-ajalt. Tshatni on valmis, kui segu on paksenenud, kuid mitte kuiv. Kalla kuumadesse purkidesse ja säilita jahedas.

Märksõnad

mimmisegahoidis

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes