Uudiskiri Instagram Facebook
 
Taimetoitlastele

Nektariinikook

Taimetoitlastele

Nektariinikook

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Krõbeda lehttainapõhjaga kook valmib imekiiresti. Vastupandamatuks muudavad selle õhuline toorjuustukreem ja küpsed nektariinid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g lehttainas
TÄIDIS
500 g mascarpone toorjuust
2 dl vahukoor
2 sl hele rumm
1.5 dl tuhksuhkur
0.5 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
6 tk nektariin
Kuumuta ahi 220°C-ni. Rulli tainas laiali ja tõsta võitatud 26 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele. Küpseta 15-20 minutit. Jahuta ning eemalda vormist. Sega omavahel toorjuust, vahustatud koor, tuhk- ja vanillsuhkur ning soovi korral ka rumm. Kata põhi täidisega. Lõika nektariinid viiludeks, kaunista kook ja serveeri kohe. 

Märksõnad

nektariinikook

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga