Uudiskiri Instagram Facebook
 
Taimetoitlastele

Nektariinikook

Taimetoitlastele

Nektariinikook

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Krõbeda lehttainapõhjaga kook valmib imekiiresti. Vastupandamatuks muudavad selle õhuline toorjuustukreem ja küpsed nektariinid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g lehttainas
TÄIDIS
500 g mascarpone toorjuust
2 dl vahukoor
2 sl hele rumm
1.5 dl tuhksuhkur
0.5 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
6 tk nektariin
Kuumuta ahi 220°C-ni. Rulli tainas laiali ja tõsta võitatud 26 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele. Küpseta 15-20 minutit. Jahuta ning eemalda vormist. Sega omavahel toorjuust, vahustatud koor, tuhk- ja vanillsuhkur ning soovi korral ka rumm. Kata põhi täidisega. Lõika nektariinid viiludeks, kaunista kook ja serveeri kohe. 

Märksõnad

nektariinikook

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga