Grilltoidud

Grillitud veise sisefilee maasikakastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rain Käärst
Maasikad annavad liharoale põneva maitse.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha 2 cm paksusteks viiludeks, maitsesta soola ja pipraga. Pane pooleks tunniks külmkappi. Sega omavahel kastme ained ja kalla blenderisse, töötle ühtlaseks seguks. Maitse ja lisa vajadusel soola või mett, kaste peab jääma kergelt magushapu. Pintselda liha kastmega ja pane grillile küpsema. Iga kord, kui liha keerad, määri seda kastmega. Ülejäänud kastme võid lisada lihale serveerides.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
martinvino 16.sept 2010 23:25
Tegin eraldi kastme ja teisel meetodil kogused olid samad ja välja tuli väga hea maasika kaste ise mopina ei kasutaks.kõrvale pakkuda kastet on väga hea. ei mopiks veisefileed.
nell 03.märts 2010 22:17
maitseaineid nii palju ja liha õhuke ja kõvasti grillil läbi teha kah - kuhu sisefilee enda hõrk maitse jääb? ise kasutaks vaid meresoola ja grilliks õrnalt mõlemalt poolelt (ja nagu grillmeistrid õpetavad: iial ei keerata liha rohkem kui 1 kord - mahlasus kaob) ja valmis :) kogu selle maitseainete kompoti segaks eraldi kastmeks juurde :)
flogy123@hot.ee 19.nov 2009 15:29
näm näm
ummipummi 15.juuli 2009 10:21
Viiendat päeva järjest hakkab see päevaretsept pisut ära tüütama
birgit 14.juuli 2009 19:41
birgitmulle
1