Grilltoidud

Grillitud veisefilee balsamico–oliiviõlikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim maitse
Parim maitse 04.04.2009
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta veisefilee kelmest ja lõika neljaks võrdseks tükiks risti lihakiudu. Küpseta liha mõlemalt poolt 2-4 minutit olenevalt küpsusastme soovist. Kui liha on küpsenud, aseta see fooliumpaberi alla järelküpsema 2 – 3 minutiks.
Senikaua sega kokku kausis suhkur ja balsamiveiniäädikas. Kui suhkur on sulanud, maitsesta kergelt soola ja piraga ning pidevalt segades lisa ühtlaselt peenikese joana oliiviõli. Lisa seda niikaua, kuni saad soovitud paksusega kastme.
Enne serveerimist maitsesta järelküpsenud liha apelsinipipraga ning vähese soola ja kolme pipra seguga. Kõrvale tee kurgist, apelsinist ja tomatist salat. Serveeri liha röstitud kuldse röstsaia viilu peal.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa