Grilltoidud

Grillitud maks praetud kartulite ja koorese sinepikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
1. Puhasta maks kelmest ning määri soola, pipra ja õliga.
2. Grilli mõõdukal temperatuuril. (NB! Maks küpseb väga kiiresti ja seda ei tohiks üle küpsetada.)
3. Eralda tomatilt seemned ja haki viljaliha kuubikuteks.
4. Tükelda kartul 1x1 cm suurusteks kuubikuteks ja prae õlis kuldpruuniks. Maitsesta soolaga.
5. Lisa tomatikuubikud ja murulauku või rohelist sibulat.
6. Lõika sibul ratasteks ja prae õlis läbi. Maitsesta soolaga.
7. Kastme jaoks haki sibul peeneks ja kuumuta potis klaasjaks.
8. Lisa vahukoor ja sinep, maitsesta soolaga ja keeda paksuks.
9. Tükelda porgand ja suvikõrvits ja blanšeeri soolvees.
10. Serveerimisel aseta kartulid vormiga keset taldrikut ja sellele maks. Kõige tippu pane praetud sibul. Kaste koos köögiviljaga tõsta selle ümber.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa