Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Hakkvorstid peekonis

Grilltoidud

Hakkvorstid peekonis

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suitsupeekon aitab hakkliha grillimisel koos hoida ega lase ka lihamahladel välja valguda.
Retsept
portsjonile
300 g veisehakkliha
400 g seahakkliha
1 tk Sibul (hakitud)
2 küünt Küüslauk (hakitud)
1 kimp hakitud petersell või koriander
100 g hakitud mandlid
1 tk Muna
4 viilu sai
1 tk sidrunist pressitud mahl
sool, pipar
15 viilu suitsupeekon
Sega hakklihad kausis. Lisa sibul, küüslauk, mandlid, sidrunimahl, muna, maitseroheline ja sai ning sega. Maitsesta soola ja pipraga ning pane hakkmass tunniks külmikusse.
Jaga hakkliha portsjoniteks ja vormi neist vorstikesed.
Torka vorstid bambustikkudele ja keera peekonisse.
Grilli igast küljest 4–5 minutit.

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke